Home             Contact             Sitemap
GRP Plasticorr
SUBSTANŢE DE ACOPERIRE

PLASTIMOL® B
 Detalii

PLASTIMOL® DA
 Detalii

PLASTIMOL® DB
 Detalii

PLASTIMOL® LB
 Detalii

PLASTIMOL® K
 Detalii

PLASTIMOL® KD
 Detalii

PLASTIMOL® VB
 Detalii

PLASTIMOL®
 Detalii

Cercetare - dezvoltare
 Print

 
 
Există apreciere profesională mai mare, decât a vedea realizarea în industrie a rezultatelor obţinute prin lucrările de dezvoltare a laboratoarelor proprii? GRP Plasticorr S.R.L. accentuează cercetările aplicate. Pentru rezolvarea problemele profesionale ivite din necesităţile industriale tindem să răspundem tuturor cerinţelor contemporane prin mijlocul dezvoltării techologiilor proprii.

Convingerea conducerii şi a angajaţilor de la GRP Plasticorr S.R.L. este, că condiţia aplicării corecte a unei technologii date este cunoaşterea ei în detalii. Pentru achiziţionarea acestor cunoştinţe posibilitatea cea mai potrivită se iveşte pe parcursul activităţii profesionale de dezvoltare prin propunerea problemelor profesionale de rezolvat.

Angajamentul în această direcţie există încă de la fondare. Prin acest fapt pot fi explicate activităţile noastre actuale, care se concentrează în totalitate pe rezolvarea diferitelor probleme ivite pe parcursul funcţionării rezervoarelor şi conductelor destinate depozitării lichidelor periculoase. Pornind de la acoperirile simple de protecţie anticorozivă, în momentul de faţă oferim deja soluţii complete referitor la renovarea, transformarea rezervoarelor industriale şi conductelor şi în domeniile de mai jos:

reparaţia rezervoarelor prin aplicarea materialelor de acoperire fără întărite pentru diferite moduri de utilizare (cu strat simplu şi dublu, cu perete dublu etc.), ori prin aplicarea celor combinate cu diferite materiale de întărire

renovarea sub presiune a conductelor cu diametru mare

Transformarea în rezervoare cu perete dublu prin aplicarea corespunzătoare a normelor

Dezvoltarea, procucerea rezervoarelor cu perete dublu şi a garniturilor complementare

Ca rezultatul activităţii proprii de dezvoltare am elaborat un procedeu de construcţie de acoperişuri complete pentru rezervoare verticale, ele fiind aplicate cu succes în cazul rezervoarelor cu volumul de 500 m3 şi 1000 m3.

Prin experienţa acumulată în domeniul aplicării compoziţilor PLASTIMOL® pe parcursul deceniilor , am realizat faptul că aplicarea în siguranţă a acoperirilor mai dezvoltate, de mai bună calitate şi al elementelor structurale individuale necesită o activitate de dezvoltare serioasă şi în domeniul metodelor de verificare. Ca rezultatul acestui fapt am introdus metode de verificare de sensibilitate unică în technologia rezervoarelor.


 
Top