Home             Contact             Sitemap
GRP Plasticorr
SUBSTANŢE DE ACOPERIRE

PLASTIMOL® B
 Detalii

PLASTIMOL® DA
 Detalii

PLASTIMOL® DB
 Detalii

PLASTIMOL® LB
 Detalii

PLASTIMOL® K
 Detalii

PLASTIMOL® KD
 Detalii

PLASTIMOL® VB
 Detalii

PLASTIMOL®
 Detalii

Transformarea rezervoarelor de lichide periculoase cu perete simplu în rezervoare cu perete dublu, utilizând sistemul de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini sintetice PLASTIMOL® DA

 Print

Prin aplicare sistemului de acoperire pe bază de răşini artificiale PLASTIMOL® DA conţinând materiale structurale speciale, dezvoltat de către firma noastră, rezervoarele simple deteriorate, corodate pot fi transformate - in situ - fără a fi scoase la suprafaţă, în rezervoare cu perete dublu, în acelaşi timp cu montarea sistemului de sesizare necesar. Rezistenţa la coroziune a acoperirii plastice cu perete dublu realizată prin technologia PLASTIMOL® DA este superoară celei a oţelului, proprietăţile technice corespund cu cele ale rezervoarelor noi produse din oţel. Prin aplicarea aceleiaşi proceduri pot fi duplicaţi şi pereţii plăcilor de bază a rezervoarelor cilindrice verticale.

Stratul de protecţie al compoziţiei, din material plastic compozit întărit, rezistent la agentul depozitat, dimensionat din punct de vedere structural, se aplică pe puntea adezivă realizată prin aplicarea a stratului de fundaţie PLASTIMOL® pe suprafaţa interioară a rezervorului.
Acoperirea dublă întărită se realizează prin utilizarea a materialului impregnat PLASTIMOL® pe bază de răşini sintetice cu rezistenţă chimică sporită, întărit cu adaos de fibră de sticlă şi cu ţesătură din fibră de sticlă 3D, iar peretele al doilea, stratul final, se realizează prin laminare cu întărire din fibră de sticlă, finalizat cu văl din fibră de sticlă, cu utilizarea materialului de impregnat pe bază de răşini sintetice cu rezistenţă chimică sporită PLASTIMOL®, şi al acoperirii PLASTIMOL®.
În acelaşi timp cu aplicarea stratului final, se montează şi sistemul de sesizare al scurgerii.

Controlarea spaţiului corespunzător pentru sesizarea eventualele scurgeri dintre pereţi este executată prin testul de consisten ţă de mare precizie (mult mai precisă decât testulhidrologic).

 Grosimea stratului: min. 7,5 mm.

 Poate fi făcută conductivă din punct de vedere electrostatic, este utilizabilă la rezervoarele lichidelor apolare, a materialelor predispuse încărcării electrostatice.

 Corespunde normelor de protejare a mediului, sesizarea scurgerilor este rezolvabilă în siguranţă.

 În comparaţie cu cazul în care se aplică schimbului rezervorului se poate atinge o economisire chiar de 40-50%. Gândiţi-vă, nu se vor efectua lucrări de terasament…

Trebuie scos din circulaţie numai rezervorul la care se aplică transformarea, celelalte rezervoare pot funcţiona neântrerupt. Mediul înconjurător nu sesizează nimic, în timp ce Dumneavoastră modernizaţi utilizând technologia cea mai avansată!


 Înapoi
Top