Home             Contact             Sitemap
GRP Plasticorr
SUBSTANŢE DE ACOPERIRE

PLASTIMOL® B
 Detalii

PLASTIMOL® DA
 Detalii

PLASTIMOL® DB
 Detalii

PLASTIMOL® LB
 Detalii

PLASTIMOL® K
 Detalii

PLASTIMOL® KD
 Detalii

PLASTIMOL® VB
 Detalii

PLASTIMOL®
 Detalii

Transformarea rezervoarelor de lichide periculoase cu perete simplu în rezervoare cu perete dublu, utilizând sistemul de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini sintetice PLASTIMOL® DB

 Print

Prin aplicare sistemului de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini artificiale PLASTIMOL® DB dezvoltatş de către noi, rezervoarele simple deteriorate, corodate pot fi transformate - in situ- fără a fi scoase la suprafaţă, în rezervoare cu perete dublu, în acelaşi timp cu montarea sistemului de sesizare necesar. Unul din elementele esenţiale a technologiei de duplicare a pereţilor PLASTIMOL® DB este recunoaşterea faptului că, prin polimerizare dirijată, "ţinută sub control", profităm de contracţia cu câteva procente a volumului răşinilor nesaturate poliesterice, respectiv vinil esterice în timpul formării matricelor polimerice. În acest fel al doilea strat acoperire al rezervorului, noul rezervor intern, poate fi separat de suprafaţa originală pregătită şi întărită corespunzător. Prin aplicarea aceleiaşi proceduri pot fi duplicaţi şi pereţii plăcilor de bază a rezervoarelor cilindrice verticale. Proprietăţile acoperirii plastice cu perete dublu realizate în acest fel sunt echivalente cu proprietăţile technice ale rezervoarelor noi din oţel cu perete dublu.

Controlarea spaţiului corespunzător pentru sesizarea eventualele scurgeri dintre pereţi este executată prin testul de consistenţă de mare precizie (mult mai precisă decât testulhidrologic).

 Grosimea stratului: min. 5,0 mm.

 Poate fi făcută conductivă din punct de vedere electrostatic, este utilizabilă la rezervoarele lichidelor apolare, a materialelor predispuse încărcării electrostatice.

 Corespunde normelor de protejare a mediului, sesizarea scurgerilor este rezolvabilă în siguranţă.

Avantajul mare al acestei technologii este, că mulţumită distanţei adecvate de mici dintre pereţi, senzorul de scurgere semnalizează pătrunderea în spaţiul gol chiar a unei miimi din lichidul depozitat, în acest fel intervenţia poate fi începută în cel mai scurt timp de la defecţie. În comparaţie cu cazul în care se aplică schimbului rezervorului se poate atinge o economisire chiar de 40-50%. Gândiţi-vă, nu se vor efectua lucrări de terasament…

Trebuie scos din circulaţie numai rezervorul la care se aplică transformarea , celelalte rezervoare pot funcţiona neântrerupt. Mediul înconjurător nu sesizează nimic, în timp ce Dumneavoastră modernizaţi utilizând technologia cea mai avansată!


 Înapoi
Top