Home             Contact             Sitemap
GRP Plasticorr
SUBSTANŢE DE ACOPERIRE

PLASTIMOL® B
 Detalii

PLASTIMOL® DA
 Detalii

PLASTIMOL® DB
 Detalii

PLASTIMOL® LB
 Detalii

PLASTIMOL® K
 Detalii

PLASTIMOL® KD
 Detalii

PLASTIMOL® VB
 Detalii

PLASTIMOL®
 Detalii

Transformarea rezervoarelor de lichide periculoase cu perete simplu în rezervoare cu perete dublu, utilizând sistemul de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini sintetice PLASTIMOL® LB

 Print

Prin aplicare sistemului de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini sintetice PLASTIMOL® LB, rezervoarele cu perete simplu aflate în stare funcţionabilă potrivită pot fi transformate - in situ - fără a fi scoase la suprafaţă, în rezervoare cu perete dublu, în acelaşi timp cu montarea sistemului de sesizare dorit. Ca şi în cazul aplicării tehnologiei cu PLASTIMOL® DB, şi la aplicarea tehnologiei PLASTIMOL® LB, cea dea doua carcasă-rezervor, noul rezervor intern, poate fi uşor desprinsă de suprafaţa originală pregătită în prealabil corespunzător. Prin tehnologia PLASTIMOL® LB, pereţii rezervoarelor se dublu stratifică fără a folosi stratul de protecţie a consistenţei. Astfel se obţin nişte rezervoare cu pereţi dublu stratificaţi oţel-plastic, a cărei proprietăţi sunt echivalente cu proprietăţile tehnice ale rezervoarelor noi din oţel cu pereţi dubli.

Controlarea spaţiului corespunzător pentru sesizarea eventualelor scurgeri dintre pereţi este executată prin metoda analizei de densitate de mare precizie (mult mai precisă decât analiza hidrologică).

 Grosimea stratului: min. 4,0 mm.

 Poate fi făcută conductivă din punct de vedere electrostatic, este utilizabilă la rezervoarele lichidelor apolare, a materialelor predispuse încărcării electrostatice.

 Corespunde normelor de protejare a mediului, sesizarea scurgerilor este rezolvabilă în siguranţă.

Avantajul mare al acestei technologii este, că mulţumită distanţei mici adecvate dintre pereţi, senzorul de scurgere semnalizează pătrunderea în spaţiul gol chiar a unei miimi din lichidul depozitat, în acest fel intervenţia poate fi începută în cel mai scurt timp de la defecţiune.

Dacă rezervorul Dumneavoastră cu perete simplu se află în stare tehnică bună, nu puteţi găsi o metodă mai adecvată pentru formarea carcasei interne de rezistenţă potrivită, care să îndeplinească cele mai severe cerinţe de protecţie a mediului.


 Înapoi
Top