Home             Contact             Sitemap
GRP Plasticorr
SUBSTANŢE DE ACOPERIRE

PLASTIMOL® B
 Detalii

PLASTIMOL® DA
 Detalii

PLASTIMOL® DB
 Detalii

PLASTIMOL® LB
 Detalii

PLASTIMOL® K
 Detalii

PLASTIMOL® KD
 Detalii

PLASTIMOL® VB
 Detalii

PLASTIMOL®
 Detalii

Transformarea rezervoarelor de lichide periculoase cu perete simplu în rezervoare cu perete dublu, utilizând sistemul de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini sintetice PLASTIMOL® DB

 Print
 Film (552 KB)

Prin aplicare sistemului de întărire structurală prin acoperire, pe bază de răşini sintetice PLASTIMOL® DB dezvoltată de către noi, rezervoarele cu perete simplu deteriorate, corodate pot fi transformate - in situ- fără a fi scoase la suprafaţă, în rezervoare cu perete dublu, în acelaşi timp cu montarea sistemului de sesizare dorit. Unul din elementele esenţiale ale technologiei de duplicare a pereţilor PLASTIMOL® DB este recunoaşterea faptului că, prin polimerizare dirijată, "ţinută sub control", profităm de contracţia cu câteva procente a volumului răşinilor nesaturate poliesterice, respectiv vinilesterice în timpul formării matricelor polimerice. În acest fel cea dea doua carcasă-rezervor, noul rezervor intern, poate fi uşor desprinsă de suprafaţa originală pregătită şi întărită corespunzător. Prin aplicarea aceleiaşi tehnologii pot fi duplicaţi şi pereţii plăcilor de bază a rezervoarelor cilindrice verticale aeriene. Proprietăţile acoperirii plastice cu perete dublu realizate în acest fel sunt echivalente cu proprietăţile technice ale rezervoarelor noi din oţel cu perete dublu. Această tehnologie a primit a serie de premii, printre care şi Premiul de Inovaţie.

Controlarea spaţiului corespunzător pentru sesizarea eventualelor scurgeri dintre pereţi este executată prin metoda analizei de densitate de mare precizie (mult mai precisă decât analiza hidrologică).

 Grosimea stratului: min. 5,0 mm.

 Poate fi făcută conductivă din punct de vedere electrostatic, este utilizabilă la rezervoarele lichidelor apolare, a materialelor predispuse încărcării electrostatice.

 Corespunde normelor de protejare a mediului, sesizarea scurgerilor este rezolvabilă în siguranţă

Avantajul mare al acestei technologii este, că mulţumită distanţei mici adecvate dintre pereţi, senzorul de scurgere semnalizează pătrunderea în spaţiul gol chiar a unei miimi din lichidul depozitat, în acest fel intervenţia poate fi începută în cel mai scurt timp de la defecţiune. În comparaţie cu cazul în care se aplică schimbul rezervorului se poate atinge o economisire a costurilor de chiar 40-50%. Gândiţi-vă, nu se vor efectua lucrări de terasament...

Trebuie scos din circulaţie numai rezervorul la care se aplică transformarea, celelalte rezervoare pot funcţiona neîntrerupt. Mediul ambiant nu sesizează nimic, în timp ce Dumneavoastră modernizaţi utilizând technologia cea mai avansată!


 Înapoi
Top